TOT AIXO HO FAIG PERQUE TINC MOLTA POR

Bajar TOT AIXO HO FAIG PERQUE TINC MOLTA POR PDF

Haz llegado aquí porque quieres descargar TOT AIXO HO FAIG PERQUE TINC MOLTA POR en PDF gratis y en español. Para ello, sólo debes cliquear en el enlace.

Sinopsis de TOT AIXÒ HO FAIG PERQUE TINC MOLTA POR

Premi Mercè Rodoreda 2015.El llibre més àcid i savi d’Empar Moliner, Sílvia Soler Només algú amb l’instint narratiu, l’agilitat i l’humor d’Empar Moliner podia haver escrit un llibre com Tot això ho faig perquè tinc molta por, una joia literària que commou i diverteix el profesor del principi al final. Les dificultats d’afrontar l’absurd, de viure sense por i d’estimar sense fer mal són tractades amb tanta lucidesa com sarcasme. Les dues mares de l’escola que fan running pel bosc, el presentador que vol lligar-se l’entrevistat, la por que un fill prengui mal, la parella que ja no riu, l’esnobisme gastronòmic i tantes neurosis quotidianes apareixen en aquest llibre brillant. Pocs escriptors retraten tan bé la nostra època com Empar Moliner.

Ver más

EMPAR MOLINER

Empar Moliner es va donar a conèixer amb el recull de relats L’ensenyador de pisos que odiava els mims, al qual va seguir la seva primera novel·la, Feli, esthéticienne, que li va conllevar el Premi Josep Pla de l’any 2000. Posteriorment ha publicat els volums T’estimo si he begut (Premi Lletra d’Or 2005), Busco senyor per amistat i el que sorgeixi, ¿Desitja achivar els canvis? i No hi ha terceres persones. Col·labora habitualment en diferents mitjans de comunicació, de ràdio, televisió i premsa escrita.
Ver ficha del autor

Tapa del libro

Sobre el archivo:

  • Visitas: 1480
  • Descargas del fichero: 759
  • Tamaño del fichero: 916KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle

Géneros:

Humanidades

Novelística en saquillo

Novelística hispanoamericana del XIX al XXI en saquillo

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa

Datos del título seleccionado
Páginas del libro:
208
Editorial:
LABUTXACA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda saquillo
ISBN:
9788417031145
Fecha de publicación:
2017
Editado en:
BARCELONA

TOT AIXÒ HO FAIG PERQUE TINC MOLTA POR
(publicación en catalán)
EMPAR MOLINER ,
«TOT AIXO HO FAIG PERQUE TINC MOLTA POR gratis»