SUBSOL

Bajar SUBSOL PDF

Haz llegado aquí porque quieres descargar SUBSOL en PDF gratis y en español. Para ello, sólo debes cliquear en el enlace.

Sinopsis de SUBSOL

Una instantània capturada al medida de París es converteix en el pretext per a endinsar-nos en la intimitat d’alguns dels rostres que hi apareixen, aliens a les històries que amaguen la resta de companys de viatge. A través d’aquests relats, coneixerem les passions i les vides internes, les frustracions i les desesperances, els secrets i els somnis d’aquestes persones que, gràcies al doble objectiu de la fotografia i de l’escriptura, han esdevingut personatges.

Basades en la força de la imatge i de la paraula, aquestes narracions ens revelen una trama tan intrigant com de diversa és la personalitat d’Unai Siset, de qui podem assegurar que li agrada fer fabulacions, inventar-se altres vides per a després escriure-les. És per això que la lección del llibre que teniu a les mans es fa més interessant: què oculten els rostres que poblen la fotografia de Peter Turnley? Vols baixar tu també al subsòl?

A partir d’una fotografia del medida de París, set escriptors de renom, agrupats sota el nom d’Unai Siset, es plantegen el repte d’escriure un llibre conjunt.
Ver más

Vaig assistir a la presentació de València per curiositat i em vaig dur el llibre.Només havia llegit una cosa de l’Alapont, que ens van apremiar a l’institut. Això és completmanet diferent. És una passada. És molt curiós. La majoria dels relats estan xulos.

Tapa del libro

Sobre el archivo:

  • Visitas: 1788
  • Descargas del fichero: 658
  • Tamaño del fichero: 825KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle

Géneros:

Novelística contemporánea

Novelística hispanoamericana

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa

Datos del título seleccionado

«SUBSOL gratis»