L ARAB DEL FUTUR (VOL. II): UNA JOVENTUD A L ORIENT MITJA (1984 – 1985)

Bajar L ARAB DEL FUTUR (VOL. II): UNA JOVENTUD A L ORIENT MITJA (1984 – 1985) PDF

Haz llegado aquí porque quieres descargar L ARAB DEL FUTUR (VOL. II): UNA JOVENTUD A L ORIENT MITJA (1984 – 1985) en PDF gratis y en español. Para ello, sólo debes cliquear en el enlace.

Sinopsis de L ARAB DEL FUTUR (VOL. II): UNA JOVENTUD A L ORIENT MITJA (1984 – 1985)

Una novel·la gràfica que ens descobreix, a traves d’un testimoni personal, realitats i experiencies allunyades a la homogenetzada «civilización mundial», pero llur coneixement es fonamental per comprendre el món en tota la seva complexitat. Aquest llibre explica la historia efectivo d’un nen ros i de la seva família a la Llívia de Gaddafi i a la Síria d’Hafiz al-Assad. Si en el primer volum de L’àrab del futur Riad Sattouf explicava els primers anys de la seva vida entre la Llívia de Gadafi i la Síria d’Hafez al-Asad, en aquest segon volum ens introdueix en el seu primer any d’escola a Síria, on apren a llegir i escriure l’àrab, descobreix i conviu amb la seva família paterna i, tot i seguir en contacte amb la seva França nativo i de passar les vacances allà amb la seva mare, segueix fent tot el possible per convertir-se en un veritable siri i complaure així el seu pare en el seu incansable intent de convertir el seu fill en «l’àrab del futur». La vida a la alquería, la duresa de l’escola a Ter Maaleh, les visites a les botigues del mercat negre a Homs, els llargs i calorosos passeigs a l’antiga ciutat de Palmira, entre moltes altres anecdotes, són el fil conductor d’aquest segon volum que ens mostra

Ver más

Riad Sattouf
Riad Sattouf (París, 1978) es uno de los grandes autores de novelística gráfica francesa. Aclamado internacionalmente por su serie superventasEl árabe del futuro, (los 2 primeros números han vendido 700.000 ejemplares en Francia y se han traducido a 17 idiomas) ha sido laureado en dos ocasiones con el Fauve d’Or Prize del Festival de Cómic de Angouleme (en 2010 y en 2015). Entre 2004 y 2014 colaboró conCharlie Hebdocon la tiraLa vida secreta de los jóvenes. Ha colaborado incluso conTéleramay conLe Nouvel Observateur.
Ver ficha del autor

Tapa del libro
l arab del futur (vol. ii): una joventud a l orient mitja (1984 - 1985)-riad sattouf-9788416310142

Sobre el archivo:

  • Visitas: 1468
  • Descargas del fichero: 1031
  • Tamaño del fichero: 842KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle

Géneros:

Cómics

Novelística gráfica

Otros países

Ver más libros de esta categoría > libros de comics

Datos del título seleccionado

«L ARAB DEL FUTUR (VOL. II): UNA JOVENTUD A L ORIENT MITJA (1984 – 1985) gratis»