EL PONT DELS JUEUS

Bajar EL PONT DELS JUEUS PDF

Haz llegado aquí porque quieres descargar EL PONT DELS JUEUS en PDF gratis y en español. Para ello, sólo debes cliquear en el enlace.

Sinopsis de EL PONT DELS JUEUS

El mestre d’obres Prim Llombard rep l’encàrrec del comte de Besalú de construir un pont fortificat. Malgrat que els habitants de la vila veuen aquesta obra com a providencial, el constructor aviat sofreix els obstacles d’una intriga que pretén que un altre senyor s’apoderi del comtat. Confinada al call, la comunitat jueva passa a ser un suport indefugible en l’intent d’aturar les misterioses intrigues dels conspiradors. Vingut de la Llombardia amb el seu pare, el fill adolescent del mestre d’obres, Ítram, es veu abocat als perills d’aquesta lluita pel poder, però al mateix temps accedeix al món secret dels jueus, on coneix la captivadora Jezabel. Com demostren les 15 edicions venudes fins ara, El pont dels jueus és una novel·la trepidant i evocadora, que transporta al Besalú medieval i enganxa de modo irreprimible de la primera pàgina.

Ver más

MARTI GIRONELL

Martí Gironell i Gamero (Besalú, 1971). Escriptor i periodista. Llicenciat en Filologia Anglesa i en Periodisme, ha treballat a Ràdio Besalú, Ràdio Olot, Catalunya Ràdio i TV3. Col·labora en mitjans de comunicació com El Punt Avui, La República, Enderrock i L’Illa dels Llibres. Entre els seus llibres destaquen El pont dels jueus (2007), que ha estat traduït a diversos idiomes; La venjança del bandoler, que va guanyar el Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica el 2008; L’arqueòleg (2010), L’últim abat (2012) i El primer heroi (2014), que també han estat traduïts a diverses llengües. El 2015 va anunciar Strappo, la novel·la de l’espoli del romànic català, i el conte de niño El nen dibuixat. L’any 2018 va guanyar el Premi Ramon Llull amb La força d’un destí, amb més de 30.000 exemplars venuts i traduïda al castellà, l’anglès, l’holandès i el búlgar.
Ver ficha del autor

Una novel•la entretinguda de caràcter “fantàstic/històric” atractiu, m’agrada’t malgrat el final el desenllaç va ser molt ràpid (al meu entendre).

Tapa del libro

Sobre el archivo:

  • Visitas: 1217
  • Descargas del fichero: 907
  • Tamaño del fichero: 858KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle

Géneros:

Humanidades

Novelística en saquillo

Novelística hispanoamericana del XIX al XXI en saquillo

Ver más libros de esta categoría > libros de narrativa

Datos del título seleccionado
Páginas del libro:
304
Editorial:
LABUTXACA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Sin delimitar
ISBN:
9788492549092
Fecha de publicación:
2008
Editado en:
ESPAÑA

EL PONT DELS JUEUS
(tiraje en catalán)
MARTI GIRONELL38.ª Setmana del Llibre en Català
«EL PONT DELS JUEUS gratis»