EL MEU LLIBRE DE JOCS +4

Bajar EL MEU LLIBRE DE JOCS +4 PDF

Haz llegado aquí porque quieres descargar EL MEU LLIBRE DE JOCS +4 en PDF gratis y en español. Para ello, sólo debes cliquear en el enlace.

Sinopsis de EL MEU LLIBRE DE JOCS +4

Preparats per gaudir d aquests divertits llibres de jocs? Ressegueix les línies de punts amb el teu retolador i uneix les xifres per completar entretinguts dibuixos. Amb aquests llibres, els mes petits aprenen a comptar de modo divertida i desenvolupen la seva psicomotricitat fina amb els jocs de resseguir línies que conte.
Ver más

Tapa del libro
el meu llibre de jocs +4-9789403225371

Sobre el archivo:

  • Visitas: 1469
  • Descargas del fichero: 760
  • Tamaño del fichero: 700KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle

Géneros:

De niño

De niño 3 a 5 primaveras

Libros para colorear y actividades

Ver más libros de esta categoría > libros de infantiles

Datos del título seleccionado

«EL MEU LLIBRE DE JOCS +4 gratis»