EL MEU LLIBRE DE JOCS +3

Bajar EL MEU LLIBRE DE JOCS +3 PDF

Haz llegado aquí porque quieres descargar EL MEU LLIBRE DE JOCS +3 en PDF gratis y en español. Para ello, sólo debes cliquear en el enlace.

Sinopsis de EL MEU LLIBRE DE JOCS +3

Preparats per gaudir d aquests divertits llibres de jocs? Ressegueix les línies de punts amb el teu retolador i uneix les xifres per completar entretinguts dibuixos. Amb aquests llibres, els mes petits aprenen a comptar de forma divertida i desenvolupen la seva psicomotricitat fina amb els jocs de resseguir línies que conte.
Ver más

Tapa del libro
el meu llibre de jocs +3-9789403225388

Sobre el archivo:

  • Visitas: 1675
  • Descargas del fichero: 657
  • Tamaño del fichero: 707KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle

Géneros:

Inmaduro

Inmaduro 3 a 5 abriles

Libros para colorear y actividades

Ver más libros de esta categoría > libros de infantiles

Datos del título seleccionado

«EL MEU LLIBRE DE JOCS +3 gratis»