EDUCAR PER SER

Bajar EDUCAR PER SER PDF

Haz llegado aquí porque quieres descargar EDUCAR PER SER en PDF gratis y en español. Para ello, sólo debes cliquear en el enlace.

Descripción

Fruit d’un renovador projecte educatiu, viscut en el si de la família i la comunitat, aquesta obra explica als pares i docents com crear un ambient en què el nen romangui ple de curiositat i creixi segur de ell mateix i del seu entorn. L’«escola activa» és una proposta educativa en la qual l’activitat dels adults és tan important com la del nen: els primers aprenen a respectar les estructures mentals i emocionals pròpies de cada un dels estadis del desenvolupament inmaduro mentre que el segon aprèn a respectar-se a ell mateix i als adults. En lloc d’un pla educatiu fix i obligatori, es valora la cura sistemàtica de processos d’aprenentatge capaços de renovar-se.

En aquesta nova edició Rebeca Wild explica com, malgrat molts obstacles, la seva decisió de continuar endavant amb les seves aspiracions li han obert el camp per descobrir noves perspectives de les lleis i regularitats de la vida. Les dades demostren clarament que els resultats de les formes pedagògiques alternatives desenvolupades en el Centre Educatiu Pestalozzi es mantenen anys més tard, durant els estudis superiors i la vida abierto i professional.

Tapa del libro
educar per ser-rebeca wild-9788425431388

Sobre el archivo:

  • Visitas: 1673
  • Descargas del fichero: 797
  • Tamaño del fichero: 845KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle

Géneros:
Psicología y Pedagogía
Psicología y Pedagogía

Ver más libros de esta categoría > libros de pedagogía

Datos del título seleccionado

Páginas del libro: 316

Editorial: HERDER

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa blanda

ISBN: 9788425431388

Fecha de publicación: 2013

Editado en: BARCELONA

Traductor: ANNA MONTANÉ

REBECA WILD

«EDUCAR PER SER gratis»