CIUTAT DE VIDRE

Bajar CIUTAT DE VIDRE PDF

Haz llegado aquí porque quieres descargar CIUTAT DE VIDRE en PDF gratis y en español. Para ello, sólo debes cliquear en el enlace.

Sinopsis de CIUTAT DE VIDRE

Quinn es guanya la vida escrivint novel·les policíaques i, després de les morts de la seva dona i el seu fill, viu una existència solitària enmig del bullici de la gran ciutat. Trobarà un al·licient inesperat en la seva vida quan un individu el truca insistentment a mitja nit, confonent-lo amb un detectiu anomenat Paul Auster. Quinn decidirà suplantar l’enigmàtic detectiu i acceptar el cas: l’individu li demanarà protecció davant del seu pare, un home amb un passat i un present ben foscos. Ciutat de vidre és la primera novel·la de Trilogia de Nova York, que va situar Auster com un dels narradors més destacats d’Estats Units i el va projectar internacionalment. La seva translació al format de novel·la gràfica va exceder totes les expectatives possibles i va convertir-se instantàniament en un llibre de culte que, passats els anys, manté el seu fulgor, la seva fascinació hipnòtica. «Un dels cent millors còmics de la història.» -Publishers Weekly «Possiblement no siguem capaços d’expressar els elogis que es mereix l’adaptació que David Mazzucchelli i Paul Karasik han fet de Ciutat de vidre.» -Amazon.com «L’adaptació gràfica de la novel·la de misteri existencialista d’Auster, ara amb una introducció d’Art Spiegelman, ha estat un clàssic de culte durant anys. Sorprenentment, fa més profunda la foscor i la força d…
Ver más

PAUL AUSTER

Nueva Suéter, (1947-  ). Paul Auster, novelista, poeta, libretista y titulado en humanidades inglesa, comenzó su singladura como autor escribiendo poesía y ensayos en diversas revistas. Influido en sus inicios por Dostoievsky, sus obras, caracterizadas por una desconcertante mezcla de realismo y imaginación, han obtenido el aplauso de la crítica, que incluso recibió con gran entusiasmo sus colaboraciones como libretista con el director de cine Wayne Wang en las películas Blue in the Face y Smoke.
Premio Príncipe de Asturias de las Literatura 2006
Ver ficha del autor

Tapa del libro

Sobre el archivo:

  • Visitas: 1340
  • Descargas del fichero: 931
  • Tamaño del fichero: 622KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle

Géneros:

Cómics

Novelística gráfica

Otros países

Ver más libros de esta categoría > libros de comics

Datos del título seleccionado

«CIUTAT DE VIDRE gratis»