APRENDRE A MORIR PER PODER VIURE (EBOOK)

Bajar APRENDRE A MORIR PER PODER VIURE (EBOOK) PDF

Haz llegado aquí porque quieres descargar APRENDRE A MORIR PER PODER VIURE (EBOOK) en PDF gratis y en español. Para ello, sólo debes cliquear en el enlace.

Sinopsis de APRENDRE A MORIR PER PODER VIURE (EBOOK)

Una reflexió inspiradora sobre com viure.
Sobre com mirar la mort de cara.
I sobre com trobar sentit a tot plegat.
El Xavi es mira tant la vida com la mort amb uns altres ulls. De petit li van diagnosticar una afecció degenerativa que es diu malaltia de Duchenne, la qual fa que vagi perdent força al llarg dels anys. Ara sha destar en una cadira de rodes, sense poder moure gairebé res, i li cal ajuda per a tot. Fins i tot per beure aigua.
Sap que la seva malaltia és progressiva. Sap el que implica que ho sigui. Sap com avançarà tot plegat. I ho explica amb una serenor i una generositat extraordinàries. I amb sentit de lhumor.
En aquest llibre, comparteix com ha après a viure amb la mort a la apariencia. O el que és el mateix: com ha anat aprenent a fallecer per poder viure. «I, paradoxalment, la meva vida no està essent -en sentit estricte- una vida desgraciada», escriu. I, amb entusiasme, ens convida a gaudir de les petites grans coses: un bon got daigua, seguir el sol en la seva posta, una conversa tranquil·la, la recepción duna persona que fa temps que no veus, la presència silenciosa de gent que testimes…
La història del Xavi i les seves reflexions són una inspiració. Una lliçó de vida.

Ver más

Tapa del libro

Sobre el archivo:

  • Visitas: 1770
  • Descargas del fichero: 1006
  • Tamaño del fichero: 806KB
  • Formatos para descarga: pdf epub mobi kindle

Géneros:

Autoayuda y Inmaterialidad

Autoayuda

Ver más libros de esta categoría > libros de espiritualidad

Datos del título seleccionado

«APRENDRE A MORIR PER PODER VIURE (EBOOK) gratis»